kurs_btc

Курс біткоїн на Біткоїн-зона України читається з btc-trade.com.ua та btc-e.com. Кожен раз, коли оновлюється сторінка, оновлюється і курс біткоїн.

Ціна вказана у доларах США за один біткоїн.

Курс складається з ціни, за яку продають біткоїн, тобто тієї ціни, за яку ви можете купити на цій біржі біткоїни; та ціни, по якій покупці купують його, тобто тієї ціни, за яку ви можете продати свої біткоїни на біржі. Стрілка вгору, червоного кольору, означає збільшення ціни, стрілка вниз, синього кольору, означає зменьшення ціни у порівнянні з попередньою ціною.

Біржа btc-trade.com.ua це українська біржа криптовалют. Торгівля на біржі відбувається у гривні, тому ціни купівлі/продажу вказані у гривні, які перераховуються у ціну в доларах по курсу.

Курс біткоїна з біржі btc-e.com показується у доларах, а вже з ціни у доларах формується ціна у національній валюті – гривні.

Курс долар/гривня як для btc-e.com так і для btc-trade.com.ua зчитується з ПриватБанку – Курси карт та для поповнення вкладів/продаж.

Курс біткоїна на сайті, формує загальне уявлення про ціну цієї цифрової валюти у Світі. Більш детально подивитись курс біткоїна на різних біржах можна безпосередньо на сайті біржі, або на сайтах які показують курси з різних бірж, наприклад bitcoinwisdom.com