bitstamp-error

5 січня 2015 року, біржа Bitstamp призупинила свою діяльність у зв’язку з проблемами безпеки операційних гаманців. У наслідок цих проблем, зникло приблизно 19000 btc, що складає 5,1 мільйон доларів США. Ці події спричинили обвал курсу біткоїна та невеличку паніку на ринку. У світі повстали питання, чи відновить роботу Bitstamp, чи не станеться таке ж саме як з сумнозвісною біржею Mt. Gox, на якій зник майже мільйон біткоїнів, та якщо все ж таки відновить свою роботу біржа, то коли це станеться, і чи повернуть 19000 btc власникам?

Якщо відвідати сторінку біржі Bitstamp, можна побачити звернення команди Bitstamp до користувачів біржі, та їхні запевнення у відновлені роботи біржі, компенсації усіх втрат. Праворуч на сторінці можна побачити сповіщення по хід робот по відновленню біржі. Зараз тривають тестування систем безпеки.

2 h ago
Bitstamp@Bitstamp
The @bitstamp team is working around the clock to restore services to customers as soon as possible. More to do, but testing is going well.

Будемо сподіватися, що відновлення роботи Bitstamp додасть позитивну динаміку у зростання курсу біткоїна. Довіру користувачів буде відновлено з часом.

Після відновлення роботи біржі, можна також очікувати не зростання курсу біткоїна, а навпаки, його падіння. Це може статися у зв’язку з масовим розпродажем біткоїнів на біржі, та виведенням фіатної валюти, у наслідок недовіри користувачів до Bitstamp.

Віримо у світле, але як воно станеться, покаже час.