btstamp_live

Біржа Bitstamp повернулася до життя та запрацювала. 09.01.2015 о 23:00 за Києвом були поновлені торги на біржі.

Втративши більше 5000000$ доларів, біржа повернула втрачені гроші клієнтам на рахунки біржі. Одже, можна зайти у свій віртуальний кабінет, перевірити кошти.

Цей випадок може сильно зашкодити репутації Bitstamp, втрата довіри, вивід коштів, втеча трейдерів, можливий занепад. Мабуть саме тому, щоб не допустити такого сценарію, Біржа вирішила, як компенсацію за спричинені незручності, надати клієнтам нульовий комісійний відсоток на торгівлю протягом тижня.
Така поведінка адміністрації біржі викликає повагу. І якщо більше ніяких проблем протягом останнього часу біржа не матиме, та політика введення моральної компенсації за спричинені незручності спрацює, Bitstamp швидко поверне довіру трейдерів, а з нею збільшиться і довіра до біткоїна у всього людства.

Спостерігатимемо за подальшим розвитком подій у цій темі з Bitstamp. Подивимось, як вплине така поведінка адміністрації, та вжиті заходи на репутацію біржі та загалом на курс біткоїна.

Насправді, подібні ризики притаманні центрам концентрації коштів, будь то біткоїни, чи фіатні гроші. Злодії збігаються і нападають на такі центри, як мухи на мед. Спричиняють проблеми центрам та користувачам. Але коли злодії являють собою звичайних крадіїв, це одне, це можна виправити, повернути кошти, відновити репутацію. Але, коли злодієм є уряд, влада, представники створеної ними злочинної системи, повернути втрачене неможливо! Пригадайте 90-і, коли наші батьки втратили свої союзні заощадження. Пригадайте світові економічні кризи, інфляції, скільки їх було на вашій пам’яті? У 2008 році, пригадайте Кіпр… А скільки ще буде таких схем пограбування цілих народів?

Біткоїн є децентралізованим, тому безпека ваших біткоїнів у ваших руках, а розвиток біткоїна залежить від народу всієї планети, від тих, хто в нього вірить, та обирає як засіб обміну на товари та послуги у суспільних відносинах, не залежно від бажання, чи не бажання влади та урядів!