overstockcom

Overstock.com це мережа інтернет магазинів, штаб-квартира якої знаходиться у Солт-Лейк-Сіти, штат Юта. Вони продають широкий спектр товарів, від електроніки до меблів та ювелірних прикрас. Це як наша розетка тільки у кубі. Overstock.com своєю діяльністю підтримує малий та середній бізнес усієї Америки, вони надають виробникам національну клієнтську базу. Форбс надав Overstock.com 4 місце у сотні найбільш надійних компаній ритейлерів 2014 року Сполучених Штатів. Overstock.com також має вихід на міжнародний ринок під назвою O.co

Overstock.com, величезна і відома компанія роздрібної торгівлі, встановила у своєму головному офісі bitcoin-банкомат. Банкомат доступний 24 години на добу і дозволяє громадськості обміняти долари США у Bitcoin, та навпаки Bitcoin обмінювати на долари США.

Генеральный директор Overstock.com Патрик М. Бирн відмітив:

Розвиток криптовалют потребує змін на всіх рівнях фінансової екосистеми. Важливою частиною зусиль по розвитку біткоїна є встановлення банкоматів, які дозволяють з легкістю обмінювати фіатні гроші на bitcoin.

Overstock.com почав приймати Bitcoin в якості оплати за покупки ще 9 січня 2014. За минулий рік, клієнти витратили 3 мільйони доларів в Bitcoin покупки товарів в Overstock.com. Та майже половина з цих біткоїн-клієнтів є новими клієнтами  Overstock.com. Бірн зазначив, що встановлення банкомату, це ще одне істотне досягнення в кріптовалютній ініціативі компанії.