btctradecomua_hack_01Відучора сайт української біржі криптовалют btc-trade.com.ua недоступний. Ніякої конкретної інформації про те, що відбувається з біржею не було до сьогодні. Обговорювалися найрізноманітніші припущення і версії, від проведення технічних робіт, до шляху по якому пішла біржа Mt.Gox, пограбувавши своїх клієнтів. На сторінці біржі в facebook було оголошення про проведення технічних робіт, але виникали сумніви з цього приводу, тому, що при проведенні технічних робіт, як правило, сторінка сайту доступна і сповіщає відвідувачів про технічні роботи. У випадку з btc-trade.com.ua сайт був повністю недоступний.

btctradecomua_hack

29.01.2015 у facebook з’явилось оголошення про серйозні проблеми з безпекою, біржу зламали, та викрали близько 30 btc. Біржа запевняє що поверне грощі клієнтам і налагодить роботу. Наразі біржа проводить розслідування інциденту.

Певна річ, виникають різноманітні сумніви, але будемо сподіватись на краще, та слідкувати за розвитком подій.

btctradecomua_hack_02

30.01.2015
btc_trade_ua @btc_trade_ua
#bitcoin #украина восстановлением состояния биржи будем заниматься на выходных, просим терпения, ориентировачно в понедельник

04.02.2015 14:47
btc_trade_ua @btc_trade_ua
#bitcoin приносим извинения за задержки и благодарим за терпение, постараемся хотя бы части пользователей открыть биржу в пятьницу

P.S. Останнім часом спостерігається навала жадібних, короткозорих та придуркуватих хакерів на біткоїн-біржі. Ці скоти не мають ні совісті ні честі.