Курс лекцій про Біткоїн в Україні

Харківській біткоїн-ентузіаст Павло Кравченко проводить курс лекцій про Біткоїн для студентів Харківського національного університету радіоелектроніки, студентів Харківського авіаційного інституту, та частково для студентів інших ВУЗів.

Близько трьохсот студентів зацікавились біткоїном. Двадцять студентів повністю прослухали перший курс лекцій. А шість студентів вирішили прийняти участь у практиці впродовж якої вони розробляють власні open-source проекти.

Павло Кравченко готує онлайн курс лекцій, тести, методичні матеріали для викладачів, які зможуть проводити лекції про біткоїн в своїх ВУЗах. Лекційні матеріали передбачаються безкоштовними, для всіх зацікавлених технологією Біткоїн. Лекції можна змінювати, доповнювати новими матеріалами. В результаті вийде гарна лекційна програма, яка допоможе у розвитку біткоїн в Україні.

З лекційною програмою Павла Кравченка можна ознайомитись на його сторінці у slideshare.net

Education-Princeton-UniversityНе тільки в Україні активно розвивається біткоїн. З 16 лютого 2015 року, Princeton University відкриває онлайн біткоїн-курс (здійснюється за допомогою Hangouts від Google), на який вже записалось понад 400 студентів. Ще є час зареєструватись. Курс не є офіційним і створений для всіх бажаючих та зацікавлених біткоїном. Курс розраховано на одинадцять тижнів, він дає основну інформацію про біткоїн, яка дозволяє відрізнити брехливі заяви ворогів біткоїна від дійсності.

Колись у майбутньому, появу біткоїна визнають однією з найважливіших подій людства, яка змінила суспільство. Тому не ігноруйте біткоїн сьогодні, щоб завтра не залишитися за межами нового, вільного світу!