Товари та послуги в обмін на біткоїн!

11336889_804553642985720_2489047607967856246163_oОстаннім часом багато чого сталось в біткоїн світі.
Українська біржа біткоїнів btc-trade.com.ua не витримала хакерських атак та скоріш за все вже накрилась остаточно.

Ціна біткоїна стабілізувалась та знаходиться у межах 220 – 240 баксів за 1 біткоїн.

BFU намагається грати за правилами на боці банків та держави, розглядати біткоїн як технологію, хоча bit – цифрові, coin- гроші!

Нью-Йоркська фондова біржа додала індекс біткоїна NYXBT (як грошей!).

Роса Ульбрихта ув’язнили по-життєво за організацію торговельного майданчику для всього незаконного (держава фактично вбила людину заживо за те, що він без її дозволу організував незалежний інтернет магазин цінним для держави товаром).

В світі відкриваються біткоїн-проекти, багато людей починає обмінювати біткоїн на товари та послуги, знання, досвід, працю інших людей.

І от сьогодні 02.06.2015 в Києві було здійснено рідкісну операцію обміну біткоїнів на послугу по ремонту смартфону від Apple. Відбулось це як у казці… Гарна дівчина з зеленим, чи то блакитним волоссям зайшла до офісу сервісного центру Ukrainian iPhone Service, привіталась, пояснила проблему, спитала, чи приймають до обміну bitcoin, ціну… і все, робота зроблена, смартфон працює, обмін здійснено! Все просто, як для замовника послуги, так і для виконавців роботи.

Насправді, між біткоїном та бізнесом немає ніяких технічних труднощів які приписують деякі автори у своїх статтях. Складнощі присутні у внутрішньому сприйнятті нової форми грошей. Такі суто психологічні складнощі завжди повстають перед приходом нової ери розвитку суспільства, технологій, економіки, грошей. Суспільство виявляється консервативним у своїй більшості, і не бажає сприймати щось нове, навіть якщо воно робить членів суспільства більш вільними та незалежними від злочинної системи!

Важко, але впевнено біткоїн завойовує світ. Наша, народна задача – допомогти біткоїну закріпитись як грошам, обмінюючи свої товари та послуги на біткоїни, використовуючи біткоїн саме як універсальний еквівалент ціни товарів та послуг. Бо біткоїн – це зручно, без кордонів по всьому світу, без комісійних банкам та купи посередників, бо біткоїн не можна заборонити фізично, блокувати ваш рахунок неможливо. Бо біткоїн – це вільний, прогресивний розвиток людства!