Bitcoin для вашого бізнесу

Біткоїн бізнесуЗ появою криптовалют люди отримали надію на використання в своїх економічних відносинах справжніх грошей. Криптовалюти надають людям економічну свободу, знищують кордони між країнами, непідвладні регуляторним нормам і вимогам. Тому використання криптовалют в якості грошей значно спрощує і пришвидшує прийом оплати за товари чи послуги.
Ми звикли до банків та їх послуг, звикли що банки є гарантом здійснення транзакції, а також і регулятором сучасних економічних відносин. Криптовалюти надають можливість здійснювати швидкі транзакції через інтернет напряму від платника до отримувача без використання третьої особи. А відкритий блокчейн надає можливість контролювати надходження коштів на ваші рахунки в реальному часі.

Переваги які надає використання криптовалют, біткоїна для прийому оплати за ваш товар:

1. Без кордонів. Оскільки біткоїн використовують у всьому світі, то якщо ви приймаєте до оплати біткоїни, будь який турист, з будь якого куточку світу, якщо він має біткоїни, зможе оплатити ваш товар. І для цього не потрібно шукати банк, обмінник, банкомат, мінял. Для ваших клієнтів це просто, швидко і зручно.

2. Без заборон. Оскільки система біткоїн існує завдяки користувачам по всьому світу, і реалізує схему передачі даних peer-to-peer (від вузла до вузла), немає фізичної можливості заборонити, блокувати, відмінити транзакцію. На відміну від біткоїна, використовуючи банківську систему, ви довіряєте ваші гроші банкам на певних, договірних умовах, і як правило, ці умови працюють не на вашу користь в разі виникнення кризових ситуацій. Ніхто не може заборонити вам приймати біткоїн до оплати.

3. Безпека від злочинців. Якщо ви приймаєте готівку, існує загроза нападу і пограбування вашого магазину злочинцями. Вони фізично можуть забрати касу. Щоб цього не сталось, підприємці винаймають охоронців, підключаються до державної охоронної служби. Якщо ви приймаєте біткоїн, касир не матиме можливості здійснювати переказ біткоїнів, лише приймати оплату за товар, контролювати надходження коштів, та відпускати товар покупцю.

4. Безпека від злочинців в законі. Якщо ви тримаєте в руках гроші, або якісь цінності, то цей факт є доказом того, що в даний момент, ви є власником цих цінностей. Якщо ви просто викинули цю цінність, довести що вона ваша буде важко. З іншого боку, якщо ви використовуєте банківські рахунки для “незаконних” операцій, легко довести вашу причетність до цих операцій, бо ви верифіковані за цим рахунком. І навіть якщо ваш банківський рахунок, платнику передала інша особа, всім зрозуміло що гроші на цей рахунок отримали саме ви. Проблема зрозуміла… Якщо ви приймаєте оплату в біткоїнах, це ще не доводить, що саме ви є власником цього біткоїн-рахунку і коштів на ньому. В системі біткоїн право власності на кошти надає спеціальний приватний ключ, який дозволяє здійснювати перекази біткоїнів з певного біткоїн рахунку. Вас повинні спіймати за руку з цим приватним ключем, знайти його в вашій оселі, в вашому сейфі і т.п. щоб довести, що цей біткоїн рахунок з біткоїнами на ньому належить вам, і притягнути до відповідальності. Але з біткоїном не важко заховати строку з 50 букв та цифр за межами того що належить вам. Біткоїн існує в вимірі який не підвладний регуляторам і законодавчі норми його просто не бачать.

5. Зручний банкінг. Що необхідно зробити і скільки витратити часу та грошей, щоб отримати право приймати до оплати національну валюту як готівкою так і банківською карткою? З біткоїном все набагато легше. Верифікація не потрібна. В якості касового апарату, для прийому оплати, можна використовувати смартфон, планшет, комп’ютер. Створення програмного забезпечення не потребує спеціальних мереж, заходів, кодів, ключів і інших складностей притаманних банківським системам. Достатньо звернутись за адресою bitcoinzone.com.ua@gmail.com (або в Телеграм: @bitzone) і замовити організацію безпечного прийому біткоїнів. В майбутньому, навіть школярі зможуть користуватись перевагами біткоїн-банкінгу. Створити касовий апарат для прийому біткоїнів можна навіть в гугл таблицях, так як вам буде зручно:

Лише ваше бажання та вольове рішення необхідні щоб приймати до оплати біткоїни.