Як купити біткоїни (спосіб для продавців товарів)

Починається туристичний сезон, багато людей йдуть у відпустки, подорожують, витрачають гроші. В Україну їдуть туристи з закордону на відпочинок. Для туристів проблема обміну валют залишається актуальною, бо банківська система не працює 24/7, курс обміну не вигідний, банкомати часто не мають грошей. Туристи знайомі з біткоїном обов’язково матимуть при собі трішки монет. Також багато українців мають біткоїни у своєму інвестиційному крипто-портфелі, деякі отримують оплату за свою роботу в біткоїнах, майнери та трейдери частину своїх статків зберігають у біткоїнах.

Якщо ви працюєте продавцем товарів, ви можете купляти біткоїни за найвигіднішим курсом. Реальний курс купівлі/продажу біткоїна в обмінниках та на біржах дуже високий і має певний мінімум купівлі. Наприклад на btc-trade.com.ua & kuna.io ви можете купити біткоїнів на суму від 500 грн.
Зараз, реальний курс купівлі біткоїнів на суму 500 грн. на біржах становить:
btc-trade.com.ua: 268661,15 грн./btc; поточний курс біржі: 199000,00 грн./btc; різниця курсу: 69661.15 (+35.00%)
kuna.io: 355773,44 грн./btc; поточний курс біржі: 203200,00 грн./btc; різниця курсу: 152573.44 (+75.08%)
Як бачите реальний курс суттєво відрізняється від поточного курсу який ви спостерігаєте на біржі.

Як продавцям вигідно купити біткоїни? – Дуже просто.
1). Заведіть кілька холодних біткоїн-рахуноків та імпортуйте біткоїн-рахунки у ваш мобільний гаманець;
2). Роздрукуйте логотип біткоїна та прикріпіть його на своєму робочому місці, так, щоб покупці бачили натяк;
3). Майте з собою суму в гривнях, на яку ви хочете купити біткоїни.

Коли потенційний покупець побачить логотип, він однозначно зрозуміє що у вас можна купити товари за біткоїни. Підійде, запитає ціну і його не треба буде вмовляти купити ваш товар за біткоїни. Покупцю теж вигідніше купляти товар саме за біткоїни, бо при обміні біткоїнів на фіат на біржах чи обмінниках, він втрачає суттєву суму на комісіях. Тому ви, як продавець, можете поставити трішки більшу суму за товар, і це влаштує покупця.

Після розрахунку біткоїнами, ви віддаєте в касу суму в гривнях зі своєї кишені, бо у вас в гаманці вже є біткоїни на цю суму по найвигіднішому поточному курсу, без комісій банкам, обмінникам, біржам.

Вам не треба боятись реакції власника торговельної точки (якщо власник-підприємець не дебіл), бо з точки зору власника, він отримує в касу гривні, його товар продається. Покупець розраховується за товар біткоїнами. Ви купуєте біткоїни по вигідному курсу. Всі отримують бажану цінність, всі задоволені і всім вигідно.
Не варто зволікати з рішенням про прийом біткоїнів в якості оплати за товари, туристичний сезон вже стукає в двері ваших магазинчиків, і прийом біткоїнів гарна можливість збільшити прибутки!