Український проект StudUp токенізує знання молодих фахівців

2 березня 2019 року в місті Київ відбудеться перше експертне оцінювання знань під назвою StudRate. Організатором заходу є міжнародний освітній blockchain проект StudUp.

Місія проекту – мотивувати молодь здобувати знання і ставати професіоналами у своїй сфері.
Ідея проекту StudUp полягає в тому, щоб дати достовірну оцінку знань молоді, якій довірятимуть роботодавці. При цьому проект буде мотивувати студентів і випускників університетів отримувати більше професійних знань.
Кожен студент і випускник до 30 років будь-якого університету світу зможе пройти щорічне експертне оцінювання знань StudRate за своєю спеціалізацією. Питання для тестування будуть складатися виключно авторитетними експертами-роботодавцями (співробітниками провідних компаній у своїй галузі). Вперше взяти участь в експертному оцінюванні знань також зможе штучний інтелект, що дасть його розробникам можливість оцінити його рівень і знайти застосування в компаніях.

За результатами оцінювання учасники будуть отримувати рейтингові бали. Результати оцінювання будуть занесені в blockchain. Таким чином, ніхто не зможе їх змінити.

Учасники, які добре пройдуть тестування – отримають токени проекту StudCoin. Володарі токенов StudCoin зможуть продати їх роботодавцям. Роботодавцям ці токени будуть необхідні, щоб оплатити доступ до рейтингу учасників експертного оцінювання StudRate і запросити на роботу тих, чиї знання вже підтверджені. Роботодавці зможуть бачити відповіді учасників на всі тестові питання.

Таким чином, молодь зможе заробляти завдяки своїм знанням, а роботодавці отримають доступ до компетентних молодих фахівців.

Перше експертне оцінювання знань StudRate відбудеться 2 березня 2019 року в місті Київ за напрямом «Реклама і PR». Учасники зможуть пройти тестування за такими спеціалізаціями: «Маркетинг», «Digital маркетинг», «Графічний дизайн», «Копірайтинг», «Зв’язки з громадськістю».

Участь в експертному оцінюванні StudRate безкоштовна.

В рамках заходу StudRate відбудеться перша в Україні битва за таланти. Учасники, які посіли високі місця в рейтингу, презентують себе роботодавцям. Після чого роботодавці поспілкуються з учасниками в форматі speedmentoring і зможуть запросити їх на роботу. Всі учасники заходу зможуть побачити презентації роботодавців та запропонувати їм свої кандидатури.

Під час заходу буде спроба встановити рекорд України «Перше одночасне тестування фахівців галузі «Реклама і PR».
Подати заявку на участь можна на сайті проекту studup.io