btc-trade.com.ua відновила свою роботу

07.02.2015 btc-trade.com.ua відновила свою роботу. За рахунок власника було придбано недостачу у біткоїнах, та повернуто клієнтам. На сторінці біржі у facebook з’явилось повідомлення:

BTC TRADE UA
07.02.2015
В первую очередь мы бы хотел поблагодарить всех пользователей за терпение.
Мы извиняемся перед всеми за доставленные неудобства.
На данный момент мы закончили проводить сверку балансов пользователей до того состояние, которое возможно.
Мы сделали выводы из случившегося, и надеемся, что такой инцедент больше не повториться.
Из личных средств я докупил потерянные биткоины, и мы можем продолжать работать.
Дорогие пользователи, если вы не согласны с вашим балансом, то вам необходимо в своем личном кабинете
выбрать меню “Не согласен с балансом”, и на новой странице изложить без лишних эмоций суть проблемы, которую вы увидели – я уверен что мы найдем общий язык с каждым.
Внимание, если вы не заполняли форму форму осстановления акаунта, то ваш акаунт не активен.
Пока мы разгребем все жалобы, которые наверняка возникнут, мы пока на одни сутки задержим вывод, что бы подтянулись пользователи, которые считают, что форму заполнять не надо было.

Багато людей сприймають біткоїн скептично, думають що це піраміда, МММ, якесь шахрайство, тощо. Біткоїн це те, що виконує функцію грошей краще за паперові гроші та краще за електронні еквіваленти паперових грошей у вигляді цифр на рахунках банків, і навіть має якості кращі ніж золото як гроші. І це є визнаний світом факт.

З іншого боку, маючи властивості грошей, біткоїн може бути використаний для створення пірамід, шахрайських схем, саме так, як використовують звичайні гроші з метою одурити довірливих людей.

Біткоїн в руках чесних людей, людей які мають людські риси, перетворюється на ефективний інструмент розвитку своєї справи, свого бізнесу, а у майбутньому, можливо і у вигідну інвестицію. Саме такі приклади чесності та Людських якостей можна було спостерігати у справі зі зламом та відновленням біржі bitstamp.net, і от зараз, з відновленням роботи btc-trade.com.ua.

Хочеться сподіватись що такі прикрі ситуації лише загартують прихильників біткоїна, зроблять їх справу більш стійкою до нападів шахраїв, нададуть той досвід у боротьбі з виродками, який сприятиме розвитку біткоїна у всьому Світі!