Конференція BlockchainUA вже близько!

Головна blockchain подія України вже близько! Кілька років поспіль сильне ком’юніті в сфері блокчейн і децентралізованих технологій збирається разом, щоб поділитися один з одним досвідом і обмінятися ідеями розвитку галузі. Експерти міжнародного рівня прилетять з різних куточків світу, щоб виступити 14 вересня в Києві на сцені BlockchainUA.

BlockchainUA – це перш за все практичний контент, який оснований на експертизі та безціному досвіду кращих фахівців. Переваги найбільш обговорюваної технології, питання підприємництва та ведення бізнесу в сфері блокчейн, актуальні тенденції, інноваційні підходи, питання регулювання блокчейн – все це і багато іншого Ви зможете почути від експертів з величезним практичним досвідом в індустрії.

Ми не можемо залишити Вас без сюрпризів! BlockchainUA стане майданчиком для презентації книги Павла Кравченко по децентралізованим технологіям. За попередніми підрахунками, замовлення на книгу вже перевищують 500 примірників!

Програма BlockchainUA дуже насичена. Це саме той випадок, коли краще побачити. Приєднуйтесь до нас і станьте частиною великої крипто спільноти!

Коли: 14 вересня 2018 року
Детальніше про конференцію на офіційному сайті: https://blockchainua.com/ua
І на facebook сторінці: https://www.facebook.com/events/2081293888806514/
Купити квитки можна за посиланням: https://2event.com/ru/events/1359219

За традицією, після конференції, 15-16 вересня, пройде BlockchainUA-Hackathon, де бажаючі зможуть проявити себе у створенні прототипів продуктів із застосуванням технології blockchain. Визнані в ком’юніті ментори завжди доступні для консультації і можуть поділитися досвідом у вирішенні складного завдання. За результатами Хакатону кращі учасники отримають можливість працювати в команді Distributed Lab. Участь безкоштовна!

З детальною інформацією Ви можете ознайомитися на офіційному сайті:

ua


І на facebook сторінці: https://www.facebook.com/events/2068828593337488/

До зустрічі на BlockchainUA!