Karbo – ваше заможне майбутнє

Хто не мріє про заможне, багате майбутнє? Кожному хочеться жити в достатку, мати гроші, щоб купувати що хочеться.

Чи потрібні Вам гроші? Напевно ваша відповідь ТАК!

Регулювання фінансової сфери значно обмежують можливості молоді в користуванні грошима та для заощаджень.

Сучасний світ надає Вам можливість стати власником справжніх грошей, без заборон, без обмежень, не потрібно дозволів. Достатньо вашого бажання, і смартфону підключеного до інтернет.

Karbo – справжні гроші, за які ви зможете купувати товари та послуги в інтернеті.

Наприклад, в інтернет магазині karbonara.io (перейдіть за посиланням, перегляньте товари) або karbo.store ви зможете купувати і продавати ващі товари за гроші Карбо.

Вже зараз Ви можете заробити цифрові монети Karbo, виконуючи нескладні завдання. Оплату буде зараховано на ваш карбо-гаманець за кілька хвилин. Це гарний початок, щоб швидко отримати Карбо.

Використовуючи Karbo як гроші, ви можете організувати власний бізнес серед друзів, учнів шкільного колективу та ваших підписників в соціальних мережах, продаючи рекламні пости в інстаграм або інші, популярні серед молоді товари за Карбо.

Користуйтесь Карбо вже за 5-10 хвилин і для цього вам не потрібен дозвіл батьків, не потрібні ваше ім’я, прізвище, не потрібно жодних даних про вас. Карбо цілковито анонімна криптовалюта.

Встановіть гаманець Karbo виконуючи інструкцію:

1. Встановіть на ваш смартфон програму гаманець Карбо (Android) з Play Маркет. Запустіть програму і натисніть Гаразд за запитом дозволів до пам’яті, медіа файлів та камери;

2. Натисність три вертикальні крапки справа зверху Меню і оберіть Новий гаманець. Придумайте назву гаманцю і пароль. Галочку не встановлюйте. Обов’язково запишіть пароль від карбо гаманця у ваш секретний блокнот. Натисніть Створити гаманець.

3. УВАГА! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО! В новому вікні ви побачите 25 англійських слів. Ці слова – секретний ключ до ваших грошей Карбо. Запишіть ці 25 англійських слів у зазначеному порядку в ваш секретний блокнот печатними літерами, розбірливим почерком без помилок і ретельно зберігайте записані слова! Ніколи, нікому не передавайте ці слова! Якщо ви загубите смартфон, або ваш смартфон зламається, чи випадково видалити програму карбо гаманець – за допомогою цих 25 англійських слів ви зможете відновити доступ до ваших грошей Карбо з нового смартфону, або з компютеру.

Тепер ви можете отримувати оплату в грошах Карбо та оплачувати в Карбо за товари чи послуги.

Отримати Карбо ви можете надавши платнику QR-код або скопійовану строку вашого карбо-гаманця, наприклад:

Ki9djgdpEprTsCmHtjZq DiF5YSgbxpa9vAtQ9beT njoFJBDxwQC1gZxeEXEu aA1CouZfnDeMkd9Kc7S1 t8kqDs1Q6WfXDMC

Надаючи платнику вашу адресу карбо-гаманця, або відправляючи оплату в карбо, будьте уважні – перевіряйте щоб символи адреси збігалися з оригіналом.

Щоб відправити Карбо, скануйте QR-код (символ QR у верхньому правому куті) або вставте скопійованиу строку карбо-гаманця Одержувача, введіть суму яку хочете відправити і натисніть Надіслати.

Якщо в процесі встановлення карбо-гаманця виникнуть проблеми, обов’язково звертайтесь за допомогою в коментарях, або в телеграм чат Karbo [KRB] info – вам швидко допоможуть.

Успішно встановили гаманець Карбо? То спробуйте отримати ваші перщі гроші Карбо, виконавши нескладне завдання за Карбо.

Монети Карбо можна отримати за гривні скориставшись карбо-обмінником КАРБО24. В обміннику карбо24 ви зможете обміняти Карбо на гривні.

Використовуйте Карбо в якості грошей без заборон та без обмежень. Розповідайте про Карбо вашим друзям та знайомим в повідомленнях та через соціальні мережі. Організовуйте ваш особистий бізнес використовуючи Карбо не питаючи дозволів.

Гроші Карбо вигідні для заощаджень, бо Карбо має обмежену емісію монет, чітко визначену в часі. Більш докладно про властивості грошей Карбо ви можете дізнатись на сайті karbo.io

Поділіться статтею з друзями.