Державне свавілля – що робити?

Людство зненацька було атаковане коронавірусом, що викликає хворобу COVID-19. Уряди багатьох держав, в припадку піклування про народ, впроваджують безпрецендентні заходи з обмеження прав і свобод громадян, виправдовуючи порушення прав людини, функцією забезпечення громадян держави медичним обслуговуванням.

На сьогодні вже достеменно відомо, що коронавірусна паніка штучно створена через ЗМІ. Коронавірус ні чим не відрізняється від інших типів ГРВІ ані за смертністю, ані за зараженністю.

Не існує ані епідемії, ані пандемії коронавірусу. Епідеміологічним порогом вважається 5% захворюваність населення. Для прикладу, в Україні на даний момент хворіє: 1000/40000000 = 0.0025%; в Іспанії (одні з лідерів по захворюванням): 70436/46660000 = 0.15%; в Італії: 80572/60480000 = 0.13%.

У впровадженні карантинних заходів можна спостерігати певну закономірність. Чим більш соціалістичною є держава, тим більш суворими є карантинні заходи.

В Україні карантин було впроваджено з середини березня 2020 року до 3 квітня. Проте, з 6 квітня по 24 квітня, уряд запроваджує більш жорсткі карантинні заборони, а саме:

  • перебування в громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора;
  • переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей;
  • перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 16 років, без супроводу повнолітніх;
  • відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності;
  • відвідування спортивних та дитячих майданчиків;
  • проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування тощо.

Дотримання карантинних заборон контролюється поліцією.

За недотримання карантинних заборон з порушника стягується штраф від 17000 грн. до 34000 грн.

Ви вільна людина? Чи маєте ви права? Чи розпоряджаєтесь ви своїм життям за власним рішенням?

Існує два погляди на поняття “право”.

Перший погляд на поняття “право” з точки зору держави: “Держава встановлює і гарантує права громадян”.

Другий погляд на поняття “право” з точки зору людини: “Я сам визначаю свої права”.

Якщо хтось встановлює, як вам жити, через закони держави, контролює дотримання вами законів з використанням поліції, і карає вас за порушення законів через суд, то ваше життя вам не належить і ви, фактично, безправний раб, підпорядкований хазяїну.

Вас влаштовує той факт, що ви раб в межах системи державного регулювання? Вас влаштовують розпорядження держави, що до того, як вам жити, через що дихати, куди ходити можна, а куди не можна, на яку відстань ви маєте право відходити від місця реєстрації? Вас влаштовує життя за дозволом держави? Вас влаштовують штрафи в розмірі від 17000 грн. до 34000 грн. за непокору?

Якщо ваша відповідь – “Ні, не влаштовує”, тоді виникає питання: “Що робити і як боротися проти тотального державного регулювання?”

Держава – це інструмент, за допомогою якого, купка злочинців грабує людей. Держава являє собою своєрідний вимір, штучно створений світ, в якому встановлено штучні закони, створено систему штучних інститутів, відділів, через які відбувається регулювання, контроль, покарання та зміна правил життя людей.

Людина народжується за межами і незалежно від державної системи, але від народження, затягується у вимір державної системи. Державна система змінює світосприйняття людини, внаслідок чого, людина не уявляє світ без державного регулювання, і впевнена, що альтернативи не існує. Задурена державною пропагандою людина, сприймає будь-які розпорядження держави як закон до виконання, навіть якщо його виконання не вигідне і призводить до смерті.

Оскільки державою керує купка злочинців, настає час, коли злочинці при владі зовсім нахабніють, що викликає спротив інших злочинців, які б хотіли дістатися до управління державою.

Під гаслами “За волю!”, “За свободу народу!”, влаштовують криваві революції і життями людей одні покидьки замінюють інших. Але система державного регулювання залишається незмінною, тому державний тоталітаризм нікуди не зникає з новою владою. Виходить, що через вимоги, пікети, демонстрації, революції, суди, демократичні вибори не можна позбавитись державного тоталітаризму, бо незмінною залишається система державного регулювання, ви й надалі знаходитесь у вимірі державної системи і змушені підкорятися штучним законам цього деструктивного світу.

Здається, виходу немає? На Землі не існує місця вільного від впливу держав. Проте вихід є, і він набагато простіший і ближчий ніж ви можете уявити.

Боротьба з державним тоталітаризмом полягає в тому, щоб вийти з виміру державного регулювання, використовувати інструменти, які не підпорядковані державній системі, шукати і створювати альтернативи державним монополіям.

Звісно, не можливо миттєво позбутися державного терориста, тому, так само як і  заручники, люди підкоряються вимогам державних терористів, щоб зберегти своє життя. Але поступова відмова від державних послуг на користь децентралізованих, не підпорядкованих державній системі інструментів, невідворотно послабить вплив держави на ваше життя, а отже і державний тоталітаризм.

Наприклад, державна фінансова система є головним елементом контролю та покарання за порушення державних розпоряджень. Якщо ви порушили вимоги держави щодо карантину, держава штрафує вас від 17000 грн. За вашим паспортом, поліція складає протокол, на основі протоколу, державний суд виносить вирок, за рішенням суду блокують ваш банківський рахунок і стягують суму штрафу без вашої на те згоди. В даному випадку ви позбавлені вибору. На вашому рахунку може не бути потрібної суми, тоді з вас стягуватимуть суму штрафу поступово, з ваших доходів, зарплати, пенсії.

Біткоїн є альтернативою державним фінансовим системам. Біткоїн належить вам і більше ніхто, крім вас, не може розпоряджатися вашими біткоїнами. Біткоїни неможливо заборонити чи заблокувати.

Біткоїн – це грошова система і гроші, які існують в іншому вимірі, за межами впливу держав.

Якщо біткоїн буде обрано суспільством в якості грошей, і більшість продавців продаватимуть товари за біткоїни, державне покарання у вигляді стягнення штрафу через блокування банківського рахунку стане неможливим. Буде судове рішення, ваші банківські рахунки буде заблоковано, але ви завжди зможете купити продукти і інші товари за біткоїни.

Навіть часткове використання біткоїна в якості альтернативи державним грошовим сурогатам суттєво послабить тоталітарні позиції державної системи, створить конкуренцію проти якої держава безсила, і державна система буде змушена піти на поступки, пом’якшити регулювання.

Використовуйте біткоїн в якості грошей замість державних грошових сурогатів – це ваш вибір між рабством та свободою.

Поділіться цією статтею з друзями.