Конференція BlockchainUA в Києві

Команда BlockchainUA з радістю анонсує шосту щорічну міжнародну конференцію, яка пройде в Києві, 22 березня 2019 року і збере сильне блокчейн ком’юніті України та Європи!

Конференція спрямована на широку аудиторію, а головною місією BlockchainUA є підвищення інформованості учасників про блокчейн і децентралізованих технологіях, зміцнення блокчейн ком’юніті, а також інтегрування України в міжнародну спільноту.

Учасникам конференції буде надана унікальна можливість послухати передових експертів в блокчейне і децентралізованих технологіях, дізнатися думки юристів і перейняти досвід власників успішних бізнесів.

Ексклюзивні доповіді, аналітика, тренди, дискусії і багато іншого буде освітлено в рамках BlockchainUA. Ми хочемо щоб ви отримали максимум від часу на конференції! Тому, крім основної програми учасники матимуть можливість поспілкуватися з лідерами думок у блокчейн індустрії. Конференція це відмінне місце для пошуку партнерів та інвесторів!

Ми не можемо залишатися на місці, тому трохи змінюємо формат і локацію нашого заходу. Тепер BlockchainUA буде проводиться в НСК “Олімпійський” і очікує 500 зацікавлених ентузіастів, для яких команда готує унікальний блокчейн Мерч, книги по блокчейн, призи та розіграші!

Програма BlockchainUA дуже насичена. Конференція розділяється на 3 тематики, тому ви можете вибрати цікавий для вас напрямок: Blockchain для бізнесу, Blockchain розробки, або Blockchain маркетинг.

Приєднуйтесь до нас і станьте частиною великої блокчейн спільноти!

Коли: 22 марта 2019 року

Детальніше про конференцію на офіційному сайті: https://blockchainua.com

І на facebook сторінці: https://www.facebook.com/events/1086107541598557/

Купити квитки можна за посиланням: https://2event.com/ru/events/1581449?fbclid=IwAR0idZ9ZArpq3lH_FShrr0Gn4xLlums4-VktiTjyGeOyXeqBlTQq0VpdnRI

За традицією після конференції, 23-24 березня, пройде BlockchainUA-Hackathon, де бажаючі можуть проявити себе у створенні прототипів продуктів із застосуванням технології blockchain. Першокласні ментори допоможуть командам визначити головні критерії завдання, поділяться особистим досвідом і дадуть адекватну оцінку проекту. За результатами Хакатона кращі учасники отримають призи від Distributed Lab і партнерів. Участь безкоштовна!

З детальною інформацією Ви можете ознайомитися на офіційному сайті:

І на facebook сторінці: https://www.facebook.com/events/132035664368212/
До зустрічі на BlockchainUA!