На кордоні України з Польщею пограбували чоловіка

Прочитайте новину (поділіться прочитаним з вашими друзями, це спонукає їх дізнатися корисну інформацію, що захистить їх право на гроші):

37-річний українець намагався перевезти через кордон 500 тис. євро і 240 тис. доларів.
Вночі у неділю, 8 березня, у пункті пропуску «Угринів – Долгобичув», що на українсько-польському кордоні, затримали 37-річного українця з незадекларованими 500 тис. євро та 240 тис. доларів. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби.
У повідомленні вказано, що 37-річний українець повертався з Польщі в Україну на мікроавтобусі Mercedes. Під час оформлення прикордонники помітили знервовану поведінку водія та прийняли рішення поглиблено оглянути мікроавтобус.
За результатами проведеного огляду, в салоні автівки та особистих речах чоловіка було виявлено та вилучено декілька поліетиленових пакетів, в яких було 500 тис. євро (13,8 млн грн) та близько 240 тис. доларів США (5,9 млн грн).

Як ви відноситесь до цієї ситуації? Напишіть в коментарях…


Насправді сталося наступне: “Людина поверталася з Польші в Україну. Її зупинили, обшукали, знайшли гроші і відібрали гроші. Без її згоди.”

Пограбування – це коли у вас забирають вашу власність без вашої згоди.

Тобто те, що сталося, це є класичне пограбування. Ви проти? – Напишіть в коментарях.

Але ж це зробили прикордонники від імені держави, чоловік повинен був задекларувати гроші, повинен був сплатити данину державі – все це намагання виправдати факт пограбування.

За рішенням держави, по закону людина повинна сплатити данину з грошей які має. Якщо вона цього не робить, то її грабують і карають. Пограбування державою людей, по закону, має підтримку суспільства.

То дайте відповіді:
– Хіба у вільній країні можливе, щоб держава грабувала людей?
– Хіба люди, які підтримують пограбування, яке здійснює держава, це нормальні люди?
– Хіба люди, які існують в таких умовах державного регулювання не є рабами?
– Де право власності в цій країні?
– Хіба насильницьке здирство податків, проти вашої волі, з покаранням, відрізняється від часів голодомору в 32-33 році?
– Де в цій ситуації ті слуги народу, яких ви наймаєте служити вам?

Скоріш за все, 37 річний чоловік перевозив з Польші до України гроші заробітчан. Тепер, десяток сімей залишиться без грошей бо їх пограбувала держава. Бо держава не дає можливості розвиватися бізнесу через регуляції, і грабує людей, які заробляють закордоном.

Чим вигідний буде биткоїн в описаній ситуації?

Таке пограбування було б неможливе, якби люди використовували Біткоїн.

При виконанні певних дій і дотриманні правил безпеки, біткоїн не можливо відібрати навіть фізично. В будь-якій країні світу, ви можете обміняти державні папірці на біткоїни. Якщо у вас є біткоїни, ви можете їх передати в будь-яку точку планети з мінімально можливою комісією.

Заблокувати транзакцію, конфіскувати біткоїни з вашої біткоїн адреси, заборонити вам використовувати ваші біткоїни неможливо технічно.

Купіть в Польщі Біткоїни і все, кордони зникають. Навіть казати про передачу біткоїнів в Україну недоцільно, бо біткоїни за межами впливу держав, за межами державних кордонів!

Тут ви можете заперечити, що таке біткоїн, що я можу купити на біткоїни?

По-перше, в Україні ви можете обміняти біткоїни на гривні (якщо велика сума, то краще приватно, бо через біржі чи обмінники, вам держава заблокує ваш акаунт на біржі, і пограбує, так само як прикордонники пограбували чоловіка).

Навіщо обмінювати біткоїни, коли біткоїни це краща альтернатива доларам, євро, гривням? Використовуйте Біткоїн замість державних грошових сурогатів, бо це вигідно для вас.

Щоб купувати чи продавати за біткоїни товари, послуги достатньо згоди власника товару і покупця. Згоди третьої сторони (держави, банка, прикордонників) не потрібно.

Сьогодні все більше людей дізнаються про біткоїн і його вигідні для вас властивості. Біткоїн повертає вам право на гроші. Біткоїн унеможливлює пограбування вас державою. Хіба такі властивості біткоїна не варті вашої уваги?

Вам достатньо один раз розібратися і зрозуміти, що таке біткоїн, як він працює, як користуватися біткоїном і ви вже не відмовитесь від можливості продавати ваш товар за біткоїни, та використовувати біткоїн замість державних грошових сурогатів.

Не забудьте поділіться прочитаним з вашими друзями, це спонукає їх дізнатися корисну інформацію – інформацію яка є вигідною для них, що захистить їх право на гроші.

Консультації, лекції, допомога в питаннях про Біткоїн та користування біткоїнами.