Ціна біткоїна у майбутньому.

Bitcoin-2015-02-02Ви не замислювались, якою може бути ціна біткоїна у найближчому майбутньому? Біткоїн має величезний потенціал росту курсу по відношенню до долара США. Цей потенціал забезпечується технічною можливістю поділу однієї одиниці біткоїна на сто мільйонів частин. Отже, якщо взяти світову валюту долар, мінімальна одиниця грошового виміру $0.01. При максимально можливому курсі біткоїн, одна сто мільйона частинка биткоїну буде еквівалентна одному центу, тоді ціна одного биткоїна складатиме один мільйон доларів США. Але це лише технічна можливість закладена у біткоїн.

bitcoin_rang

Реальну ціну валюти повинно складати певне підґрунтя. На зображенні, представлений можливий сценарій розвитку ціни биткоїна, при наявності тих чи інших умов, з урахуванням основних тенденцій у біткоїн світі.

Збільшення ціни біткойна буде лише у випадку зацікавленості з боку суспільства. Гарантувати наявність чи відсутність зацікавленості суспільства біткоїном не можна. Тому, всі заощадження у біткоїнах є ризикованими. Ви можете як втратити гроші, в результаті падіння курсу, так і отримати величезні надприбутки, у випадку збільшення курсу біткоїна.