Продовольчі товари в Україні за біткоїн!

d98f7gh6s5fg4s65fg4h
Ідея та технологія біткоїн – це гарно. Вільні від держави, засоби обміну на товари та послуги – це також гарно для прогресивного розвитку людства. Але спілкуючись з людьми на тему біткоїна неодноразово чув питання, що до можливості купити за біткоїн шматок хліба в Україні. І відповісти на це питання було неможливо до сьогодні…

Нарешті в Україні відкрився магазин в якому можна купити шматок хліба і не тільки, за біткоїни!

16.06.2015 Власник магазину в Києві прийняв рішення:

Доброе утро, сообщество.
Решил у себя в магазине организовать процесс приема Bitcoin.
Магазин – натуральных продуктов. (молочная продукция, сыры, колбасы, вода и т.д., кондитерка). Юридически ФОП – 2 форма.
Географически – магазин находится на территории ЖК “Изумрудный”.
Вопрос к сообществу, какими каналами \ инструментами сможете промотировать информацию о том, что есть магазин, где можно рассчитываться биткоинами.
Цели:
– мои (как хозяина магазина) – получить новых клиентов магазина
– предоставить держателям биткоинов возможность приобредать товар.
п.с.
предварительно, планирую, запустить акцию – рассчитывайся биткоинами получай 10% или 15% скидку в магазине.
Как будет формироваться стоимость продукции?
Пример. стоимость молока – 12 грн. Скидка 10% по акции – 10.8 грн.
Стоимость btc на момент расчета в бирже btc-e – 239.4 usd
Стоимость средняя usd между курсом покупки \ продажи в приватбанке (покупка – 20 , продажа 22) расчетный курс принимаем – 21.
Итого стоимость молока – 10.8/(239.4*21)=0.002148 btc
*6 знаком после запятой.
В связи с тем, что стоимость продукции задается в гривне, а учетная система магазина не поддерживает перевод в биткоины каждый 15 минут, то изначально будет создан гугл-экселевский документ с формулами, где будет достаточно вбить стоимость биткоина и курсс доллара.

с 23.06.2015 15:00 в магазине “Натуральні продукти” можно рассчитаться Bitcoin за всю продукцию в магазине.
Адрес магазина – Киев, ул. Механизаторов, 2, ЖК «Изумрудный». (закрытого типа). При въезде \ проходе на территорию ЖК сказать в магазин “натурал
ьных продуктов”.
Адрес bitcoin кошелька – 14MQtKqb9hUvpkLLL8mjuzZRVtDP8xfs4d
Прайс на молочную продукцию – https://goo.gl/HCV7Ux
*вскоре прайс на сыры, колбасы, косметику и т.д.
п.с.
если в магазине возникнут сложности при расчете bitcoin обращаться по телефону +38067 701 17 74

Якщо ви підприємець, і вирішили приймати біткоїн за свої товари та послуги, вам не потрібні дозволи, купа документів, термінали та тижні очікувань представника банку з терміналом та послугою налаштування. Крім того, якщо ви вирішили приймати біткоїн вам непотрібно витрачати кошти, щоб долучитись до системи.

Достатньо мати інтернет (навіть мобільний), мобільний прилад (ноутбук, смартфон, планшет) який виконає роль терміналу на касі, програму Bitcoin Wallet для свого пристрою, та електронні таблиці для ведення облікового журналу (наприклад електронні таблиці від гугл в хмарі).

При цьому, біткоїн-рахунки неможливо блокувати та заборонити. Комісійні за транзакції мінімальні і однакові в усьому світі, тобто ваші покупці не будуть сплачувати послуги банку, що надасть змогу знизити ціну, або отримати додатковий прибуток. Біткоїни які ви отримуєте за ваші товари та послуги стають доступні вам одразу і є вашими у прямому сенсі, ніяких затримок з перерахунком які часто бувають в банківській системі не буде.

Приймаючи біткоїн до розрахунків, окрім фінансових вигод які надає система, ви отримуєте покупців які знайомі з біткоїном, заробляють біткоїни та мають велике бажання купувати товари та послуги за біткоїн! Крім цього, якщо ви проживаєте в туристичному районі Україні, приймаючи біткоїн ви отримуєте туристів, які приїхали на відпочинок.
Річ у тому, що приїжджаючи в іншу країну, людині потрібні гроші цієї країни щоб купити їжу, оплатити товари, екскурсії, сувенірну продукцію. Для цього турист повинен відвідати відділення банку, або використати можливість розрахуватись платіжною карткою, що далеко не просто зробити. Банк може бути зачинений, а торговельна точка не має відповідного обладнання для проведення платежів через банк. Також, обмінюючи іноземну валюту на гривні, або сплачуючи платіжною карткою, турист сплачує комісійні в обмінних пунктах, банках, оплачує ціну та обслуговування терміналу. Використання біткоїну вирішує всі ці питання та незручності. Турист може придбати біткоїн в своїй країні в необмеженій кількості, вільно перетнути кордони, та без зайвих витрат на комісійні банкам придбати необхідний товар в вашому магазині, якщо ви приймаєте біткоїни за свій товар.

Отже, підприємці, не бійтесь біткоїна, вирішуйте та приймайте біткоїн за свої товари і послуги, бо це вигідно, сучасно, прибутково. За біткоїном майбутнє прогресивного світу!

P.S. Не робіть помилок консерваторів, які цураються всього нового, бо не в змозі зрозуміти переваги та перспективи нового. Такі підприємці-консерватори не витримають конкуренції і їх бізнес стане збитковим.