789sdf65hg4635

Біткоїн це молодий і незвичайний проект, який, знаходиться ще на стадії розвитку та становлення. 2014 рік минув для біткоїна неспокійно. Було все, і мідні труби і пекло, від злету популярності і курсу, до падіння від атак шахраїв, від легалізації в одних країнах, до заборони у інших. Початок 2015 року ознаменувався падінням біржі Bitstamp від атаки хакерів, і ще більшим падінням курсу.

Але, незважаючи на всі перепони, біткоїн впевнено завойовує світ, прихильність людей, та бізнесу, від малого до великого. І якщо врахувати його незрілість, то можна бути впевненим, що всі ці перепони тільки формують та загартовують біткоїн, роблять його сильнішим, стійкішим до всіх ударів, які готує йому наш світ.

От і зараз, незважаючи на не дуже гарний початок року, біткоїн присутній на міжнародній виставці з досягнень електроніки (Consumer Electronics Show), яка пройшла в Лас-Вегасі на цьому тижні. Біткоїн був одним зі стендів серед багатьох технологічних компаній представлених на виставці CES, та протягом тижня привертав увагу відвідувачів більше за інші компанії. Ініциатива представити біткоїн-індустрію на CES належить BitPay, яка змогла об’єднати декілька компаній з цією метою. Інсталяція “Світ Bitcoin” була створена для декількох стартапів, які представляли свої продукти та послуги. BitPay зібрав такі компанії як Blockchain, Kraken, Circle та деякі інші. Такі bitcoin-компанії як HyprKey і Gliph мали свої стенди на виставці CES.

Кілька біткоїн-стартапів представили нові продукти на CES. Наприклад, компанія Copay представила біткоїн гаманець для операційної системи Windows Phone яка безкоштовно доступна на Windows Phone app store; Gliph представила новий “Craigslist for Bitcoin” ця програмна розробка значно полегшує торгівлю біткоїнами за допомогою смартфонів між людьми, крім цього, можна відправляти знайомим повідомлення разом з біткоїнами; HyprKey pre-order представила свій проект захисту біткоїн-транзакцій за допомогою відбитка пальця.

Таким чином, незважаючи на потрясіння у біткоїн-світі, люди які вірять в біткоїн, сповнені оптимізму, планів на майбутній розвиток біткойна, та творчої наснаги в цьому напрямку.