Банки – центри легалізації крадених у народа грошей

Представники державних установ, голови міжнародних фінансових систем, чиновники в один голос заявляють про боротьбу з криптовалютами, їх заборону або регулювання криптовалют.

Необхідність регулювання криптовалют вони пояснюють піклуванням про громадян, бажанням захистити людей від неконтрольованого державою біткоїна.

Чиновники в одне горло волають про необхідність регулювання криптовалют, як захід в боротьбі з відмиванням грошей. Свої “експертні” заяви та погляди вони друкують в підконтрольних їм медіа. Одночасно, через медіа ведеться пропаганда негативного відношення до криптовалют. Отже, з одного боку, навіюється думка про криптовалюти, як інструмент злочинців, а з іншого боку, формується негативне сприйняття криптовалют, як ризикованої, нестабільної, несерйозної забави на кшталт фінансових пірамід. І така тактика досить ефективно спрацьовує… але.

“Шило в мішку не заховаєш” – народна мудрість. Так саме і антикриптовалютна брехня чиновників вилазить назовні і робить їх пропаганду безглуздою.

Якщо ви замислитесь, то знайде безліч спростувань заявам пропагандистів. Будь-які аргументи чиновників про необхідність регулювання або заборони криптовалют, перетворяться для вас на явну пропагандистську брехню.

Біткоїн необхідно регулювати та заборонити тому що:

Біткоїн використовують терористи.

Аргумент чиновників за регулювання чи заборону біткоїна, бо ним користуються терористи є безглуздою маячнею. Терористи існували за довго до 2009 року, і терористична діяльність фінансувалась паперовими, державними, регульованими грошима, через світову фінансову систему і банки. То чому не заборонити долари та банківську систему? Бо саме доларами США фінансується тероризм на всі 100%. Фінансування тероризму біткоїном – це маніпулятивний аргумент чиновників, розрахований на дурне довірливе стадо.

Біткоїн дуже ризикована валюта, бо його курс суттєво коливається і обов’язок держави – захистити свій народ, через заборону або регулювання біткоїна.

Це брехня. Чи захистила вас держава від інфляції? Чи захистила вас держава на початку 90-х, коли всі ваші гроші було вкрадено тією ж державою? Чи захистила вас держава від різноманітних фінансових пірамід, починаючи від МММ і закінчуючи шахрайськими схемами з будівництвом багатоквартирних будинків? Чи захистила держава, коли лопались бульбашки банків, які мали ліцензії на банківську діяльність, які були перевірені державними комісіями? Ні! Жодного захисту держава не може вам надати чи гарантувати, це відверта брехня. Заяви про захист від біткоїна це маніпуляції інформацією з метою ввести людей в оману!

Захист від біткоїна це все одно, що захист від золота, або захист від заробленого вами майна. Вас потрібно захищати від володіння золотом?

В 30-х роках ХХ ст. в часи великої депресії, американська держава через пропаганду, залякування, погрозу фізичної розправи та покарання “захистила” американців від золота. Люди були змушені віддати державі золото в обмін на розмальований папір.

В 32-33 році ХХ ст. радянська держава, на законних засадах, залякуванням, примусом, погрозами, руками тодішніх активістів “захистила” людей від заробленого важкою працею зерна, свійських тварин, майна. Цей державний захист забрав більше восьми мільйонів українських життів.

То кого треба захищати, вас від біткоїна, чи плоди вашої праці від держави, яка їх краде?

Ринок криптовалют дуже молодий і розвивається. Ринок криптовалют вільний від регулювання, тому на цьому ринку вирують спекуляції. Відносно невеликі об’єми торгів привертають увагу спекулянтів, які і є причиною коливань курсу біткоїна. Але боятись коливань курсу не потрібно. Насправді, падіння курсу, це можливість купити біткоїни задешево. А от продавати біткоїни не варто взагалі, бо вони належать вам в будь-якому випадку. Краще використовувати біткоїни замість державних грошових сурогатів, продавати ваші товари за біткоїни і купувати товари які вам потрібні за біткоїни.

За допомогою біткоїна відмивають брудні гроші.

Брудних грошей взагалі нема. Брудні гроші це гроші отримані шляхом, який суперечить закону держави. Та закони держави – це суб’єктивна писанина окремих осіб, зацікавлених в цих законах. Вони пишуть державні закони з метою отримання прибутків за рахунок привілеїв, та порушення прав приватної власності, які і виправдовують наявністю законів. Ви і самі прекрасно це усвідомлюєте.

Кілька днів тому, Danske Bank – датський кредитний банк опинився в центрі фінансового скандалу світового рівня. Тільки один Danske Bank відмив 235 мільярдів доларів США. Ця сума перевищує об’єм всього криптовалютного ринку. В той же час, керівництво Danske Bank дуже критично висловилось про криптовалюти:

Як фінансова установа, ми зобов’язані сприяти боротьбі з фінансовими злочинами та відмиванням грошей. На сучасному етапі криптовалюти не забезпечують достатнього рівня прозорості, щоб ми могли виконувати свої зобов’язання в рамках регіональної боротьби проти відмивання грошей.

Наскільки лицемірними покидьками треба бути, щоб звинувачувати криптовалюти у недостатній прозорості, в той час, коли самі відмивають сотні мільярдів для російських терористів та чиновників-крадіїв світового масштабу?

Інший голландський банк Rabobank замішаний у відмиванні грошей, відмовляв криптовалютним біржам в обслуговуванні.

Осягніть уявою, скільки фінансових оборуток з так званого відмивання грошей проводиться всіма банками світу? І все це через систему грошових переказів Visa та MasterCard. І все це невід’ємна частина системи державного регулювання, яка заявляє про захист і боротьбу з відмиванням грошей, але насправді, призначена для витягування ваших життєвих ресурсів.

Чи довірите ви ваше життя і життя ваших нащадків, плоди вашої праці, лицемірним, брехливим пропагандистам чиновникам, які контролюють кожен ваш крок через державні інструменти регулювання, і на протязі всього життя грабують вас і грабуватимуть ваших дітей?

Може час прокинутись, і звернути увагу на гроші, які не підвладні жодній державі світу? Як жити вам, і вашим нащадкам – вирішуєте саме ви, і саме зараз!

Не чурайтесь використовувати біткоїн, бо це набагато вигідніше для вас, ніж використання державних грошових сурогатів та банківських систем.